• et
  • ru

Sving

sving

Mobiilne raha, mis on teie nutitelefonis alati olemas? Miks mitte!

Koos Svingiga muutus see võimalikuks.

Svingi krediitkonto populaarsus kasvab igapäevaselt ja selle põhjuseks on asjaolu, et  virtuaalne kaart võimaldab teil kiirelt ja vajaduse korral sealt raha isiklikule arveldusarvele üle kanda ning enamiku toimingutest saate teostada ilma laenufirma töötajateta ühendust võtmata.

Laadige alla Svingi mobiilirakendus ja tehke kõik vajalikud toimingud paari sekundiga ning mõne klikiga.

Kellele on Eestis krediidikonto loodud?

See krediidikonto on ideaalne neile inimestele, kes on harjunud oma aega väärtustama ja saama vahendid kätte mõne sekundiga. Saate seda kasutada just siis, kui selleks peaks kõige suurem vajadus tekkima. Siiski on oluline mõista, et seda teenust saavad kasutada ainult laitmatu krediidiajalooga püsikliendid, kellel pole olnud viivitusi eelnevate laenude tagastamisel.

Selle teenuse kasutamisega alustamiseks piisab kõigest kolmest sammust. Oluline on omada nutitelefoni, sest see on ainuke võimalus Svingi mobiilirakenduse allalaadimiseks. See on teostatav vaid paari minutiga ning on tasuta.

Teise sammuna tuleb mobiilirakendus avada ning sisestada sinna tuvastamiseks antud number ja parool, seejärel tuleb valida laenusumma. Siis tuleb summa kinnitada ja see kantakse üle kliendi arveldusarvele.

Käesoleva laenutoote intressid algavad 1,99% kuust. Selle laenutoote selgeks eeliseks on asjaolu, et kui raha ei kasutata pole vaja ka selle eest intressi maksta.

Maksate intresse ainult kasutatud limiidi ulatuses. Igakuised maksed algavad väikestest summadest, näiteks 10 eurost, laenuvõtja võib taotleda kuni 3000 eurot. Kas neid vahendeid kasutada või mitte – selle üle otsustab klient ise.

Millised on Svingi krediidikonto taotlemise tingimused?

Registreerimine võtab aega kõigest paar minutit ja see on täiesti tasuta. Käesolev mobiilirakendus on omamoodi pangaautomaadi analoog. See tähendab, et võtate välja vaid endale vajaliku summa, mitte rohkem. Rakenduse saate alla laadida AppStore või Google Play kaudu, link on veebilehelt leitav.

Kui laenusaaja kasutab raha, maksab ta igakuiselt täiendavad 1,83 eurost kontohooldustasuna. Lepingu eest tasu ei võeta, samuti pole lisatasusid Svingi kontolt raha väljavõtmise eest.

Laenu tagasimaksetähtaeg on 36 kuud, siiski on laenusaajal alati õigus laen ennetähtaegselt tasuda.  Laenuvõtja saab taotleda laenu kas arvuti või mobiilrakenduse kaudu. Lisaks on kliendil õigus 14 päeva jooksul pärast lepingu sõlmimist sellest taganeda.

Sellisel juhul tuleb laen täies ulatuses 30 päeva jooksul tagastada. Kui laenusaaja ei täida oma kohustusi õigeaegselt, on ettevõttel õigus keelduda talle täiendava laenu andmisest. Mõnel juhul võib see tähendada isegi lepingu ennetähtaegset lõpetamist ja kogu laenusumma tagastamist.

Mis puutub nõuetesse laenuvõtjale, siis need on üsna tavalised – sissekirjutus Eestis, isikliku mobiiltelefoni olemasolu, pangas avatud konto, e-mail ja stabiilne sissetulek. Lisaks peab laenuvõtja krediidiajalugu olema laitmatud ning ta ei tohi olla võlgnike nimekirjas.

Üldiselt võime seda laenutoodet soovitada kõigile, kellel on raha vaja raha või soovivad endale luua tagavara varianti Isegi kui raha pole vaja täna, siis kunagi ei tea ette, mida homne toob. Igatahes on soovitatav raha käeulatuses hoida. Vabad vahendid on saadaval vaid mõne klikiga ja paari minutiga. Nii kaua, kui te ei kasuta Svingi krediidikontot, ei maksa te midagi.

Saada laenu

Kontaktandmed

  • IPF Digital Estonia OÜ
  • Aadress: Lõõtsa 5, Tallinn, 11415 (VIII korrus)
  • E-P 8:00 – 22:00
  • Telefon: 1887
  • E-post: klienditeenindus@sving.ee