• et
  • ru

Kreditex

Kreditex.ee on ettevõte, mis pakub võimalust võtta soodsa intressiga laenu summas 500-5000 eurot ning tagasimakse tähtajaga alates 6 kuni 60 kuud. Erinevalt paljudest teistest ettevõtetest, mis pakuvad Eestis teenuseid nagu kiirlaen ilma palgatõendita ja laen kinnisvara tagatisel, pakub Kreditex võimalust võtta laenu summas kuni 5000 eurot ilma, et sellega kaasneks pikaajaline taotluse heakskiitmise ootamine, vajadus kohustuslikuks tagatiseks või nõutaks muid garantiisid. Isegi palgatõendit pole vajalik.

Kreditex Ühisraha

Kreditex laenude eelised

Kliendi krediidiajalugu ja reitingut kontrollib ja haldab Kreditex samaaegselt, kliendil tuleb oodata positiivset taotluse otsust, mille korral tuleb raha teie arveldusarvele kõigest ühe päevaga. Huvitav on see, et iga inimene saab kiirelt kuni 2000 eurot laenata, ilma et peaks selleks oma kodust lahtuma.

Ei tasu eeldada, et Kreditex.ee laenude iseärasused ja eelised otsa saavad. Selle firma krediiditoodete kõige olulisem erisus on võimalust samaaegselt mitut lepingu sõlmida. See tähendab, et isegi kui klient on juba laenu võtnud, siis võib ta peagi uut taotleda ning on tõenäosus, et seda talle ka antakse.

Näiteks paljudes teistes ettevõtetes on klientidel keelatud enam kui 1 aktiivse laenulepingu sõlmimine, sellepärast lükatakse nendes ettevõtetes enamasti kõik uued laenutaotlused kohe automaatselt tagasi.

Kuid see polegi veel kõige huvitavam tingimus, samuti ka mitte võimalus ennetähtaegselt oma laen ilma leppetrahvideta tagasi maksta.  Kui teil pole hetkel laenu vaja võtta, on Kreditex.ee-l teile veel midagi pakkuda.

Jutt käib ainulaadsest võimalus mitte ainult hetkeliste finantsküsimuste jaoks raha saamisest, vaid võimalusest Creditex`iga teenida, investeerides rahalisi vahendeid soodsatel tingimustel. Taoliste investeeringute tulusus on üsna kõrge – kuni 15% aastas – see ületab paljusid teisi investeerimisvõimalusi, lisaks investeerite oma raha tõeliselt usaldusväärsesse ettevõttese, mis on üks mikrolaenude turuliidreid.

Iseenesest mõistetavalt on üks esimesi küsimus, mida potentsiaalne investor endalt küsib – kuidas saan ma olla kindel, et minu investeeringud on turvalised? Vastus on lihtne – 80% investeeringutest on kaitstud reservfondiga, lisaks investor ise valida, kelle jaoks ta oma rahalised vahendid kättesaadavaks teeb. Kui investoril sellist ise valimise soovi pole saab ta otsustada automaatse investeerimise kasuks. See on palju ohutum kui laenata raha otsese protsendi alusel, sest probleemsete laenuvõtjatega hakkama tegelema Kreditex.ee portaal ise.

 

Kreditex`i laenutingimused

Igat kasutajal tuleb kindlasti läbida identifitseerimine. Kui laenulepingu summa ületab 2000 eurot, siis tuleb identifitseerimiseks minna Omniva postkontorisse või ettevõtte esindusse.

Ettevõtte tingimused rõõmustavad kindlasti neid, kes on kaua otsinud võimalust 18-aastaselt võtta soodsat väikelaenu. Laenuvõtjale esitatavad nõudmised on selgelt välja toodud – laenuvõtja peab olema vähemalt 18-aastane isik, mis tähendab, et noortel Eesti elanikel või elamisloaga elanikel on samuti võimalus võtta soodsa intressiga laen.

Huvitaval kombel vaatab Kreditex läbi ka teiste ELi liikmesriikide elanike laenutaotlusi, mitte ainult Eestile. Seda peetakse samuti üheks ettevõtte eeliseks.

Kreditex`i eelised

Minimaalne laenusumma, millega laenuvõtjad võivad arvestada on 300 eurot. Seda võib mõnevõrra miinuseks pidada, sest teised Eesti laenufirmad pakuvad ka teenuseid nagu kiirlaen, mille summad algavad tavaliselt 50 eurost. See niiöelda miinus on tegelikult pigem tingimuslik, sest statistika kohaselt võetakse väikelaenu tavaliselt enamasti ikka vähemalt 300 euro ulatuses või isegi rohkem ja kui vaadata Kreditex.ee soodsaid laenutingimusi, saab selgeks, et paremate tingimuste leidmine võib keeruliseks osutuda.

Tagatiseta laenud ja laenud ilma konto väljavõtteta ning summas kuni 5000 eurot on Eestis väga haruldased, seda sellepärast, et antud juhul on krediidiasutused sunnitud võtma suuri riske. Kõike arvesse võttes on Kreditex ilmselt sellisteks riskideks valmis.

Laenude tähtajad on samuti head – kolm kuud kuni viis aastat. See võimaldab laenuvõtjatel valida optimaalse koormuse ja tagasimaksete pärast mitte muretseda.

Veel üheks mugavuseks on laenu igakuiste maksete tagasimaksete mugavus, te ei pea lisama seda oma tehtavate asjade nimekirja. Piisab, kui täidate oma internetipangas ära maksekorralduse, mille järel võetakse raha lihtsalt konkreetsel kuupäeval teie arvelt maha. Seega, kui olete huvitatud investeerimisest ja mitte laenu saamisest, siis garanteerib Kreditex teile nii turvalisuse ja maksimaalse mugavuse.

Kas maksepuhkus on võimalik? Jah, on võimalik! Lisaks sellele eristab Kreditex`i teistest laenufirmadest võimalus pikendada oma tavaline 30 päevane maksepuhkus kuni 90-päevaseks.  Kuid peab arvestama, et selline teenus ei ole tasuta.

Soovite hakata investoriks, kuid teil pole olulist kapitali? Teie jaoks on meil suurepärased uudised – võite seda teha isegi siis, kui taskus on kõigest 10 eurot! Ja seda kõike tänu Creditex`ile.

Taotle laenu

Kontaktid

  • AB Kreditex
  • Aadress: Tallinn, Rävala pst. 8, 9. korrus / Tartu, Kalda tee 30
  • Telefon: +372 6 270 270
  • E-post: info@kreditex.ee
  • E-R: 08:00 – 17:00