• et
  • ru

Moneyzen

moneyzen

Olete tüdinud pankade pidevatest püüdlustest kehtestada Eestis väikelaenude jaoks ebasoodsaid tingimusi. Mida te tõeliselt soovite on kiiresti paari minutiga internetist laenu saada. Selleks annab teile võimaluse Moneyzen.

Käesolev krediidifirma annab laenu summas alates 500 kuni 10 000 eurot, tähtajaga üks kuni seitse aastat. Laenutingimused on siin soodsamad kui pankades, sest laenusid võetakse otse inimestelt ning portaal tagab omalt poolt mõlema osapoole turvalisuse.

Tehingu teises otsas on investorid, kes soovivad oma raha tulusate intressimääradega investeerida. Paljud laenuvõtjad ei ole asjatud soodsamad, selliseid laenusid nimetatakse laenudeks inimestelt-inimestele..

 

Miks valida Moneyzen?

Ühisrahastuse asutuse valimise võib üsna kaua aega võtta, kuid nii saate valida neist kõige parema. Võite lihtsalt valida Moneyzeni, mis on usaldusväärse laenuandja pakkudes oma klientidele juurdepääsu erinevatele funktsioonidele ja teenustele. See on õige valik.

Selle ettevõtte kliendid hindavad järgmisi eeliseid:

  1. Soodsad laenutingimused. Klient valib ise enda jaoks kõige soodsama laenupakkumise, millel on üsna lojaalsed intressimäärad ja puudub varjatud komisjonitasu.
  2. Töö operatiivsus. Laenutaotluse registreerimine, avalduse esitamine ja muud protsessid ei võta laenusaajalt palju aega ning vahendite edastamine pangakontole toimub koheselt.
  3. Mugavus. Moneyzen`ist raha laenamine on tõesti mugav, sest Eestis saate laenu taotleda, ilma et peaksite oma diivanilt tõusma. Selleks piisab, kui teil on käeulatuses arvuti või mõni teine internetiühendusega seade. Isegi tõlkides firma nime “Moneyzen“ on selge – raha on raha, ja “zen“ on idamaise filosoofia rahu ja tasakaalu sümboliks. Just nimelt selliseid laenusid pakub ettevõte Eestis – lihtsaid ja selgeid, pakkudes seejuures täielikku usaldust ja meelerahu.
  4. Finants konsultatsioon. Finantsportaalis Moneyzen saavad kasutajad mitte ainult laenutaotlust esitada ja endale kasulikud tingimused välja valida, vaid ka saada finants- ja investeerimisnõuandeid portaali spetsialistidelt.

Moneyzen laenutingimused

Isegi ammustel aegadel laenasid inimesed üksteisele usalduse alusel vajamineva rahasummat. Tänapäeval on ajad muutunud ja selleks, et pangast olulisteks ostudeks suuremat summat saada, võib teil vaja minna mitte ainult sissetulekutõendit, vaid ka sõiduki või kinnisvara näol tagatist.

Moneyzen on spetsialiseerunud on usaldusväärsuse saavutamiseks just sellistele laenudega, selleks et Eestis summas 500-10 000 eurot laenu taotleda ei tule teil mõelda, millist kinnisvara pantida. Samuti pole vaja kolmanda osapoole garantiid.

Laenu tähtaeg – alates 1 aastast kuni 7 aastani. Laenu saamine Eestis alates 18 eluaastast on Moneyzeniga väga lihtne,  erinevalt teistest krediidiasutustest, kes vaatavad läbi laenuavaldusi alates 21 eluaastast on Moneyzen valmis pakkuma soodustingimustel laenusid juba 18-aastastele.

 Laenuvõtja maksimaalne vanus kohustuste täitmise hetkeks on 73 aastat. Sellel Eesti laenuandja kõige olulisem tingimus laenu andmiseks on ametliku sissetuleku olemasolu vähemalt 450 eurot. 

Ettevõte lähtub individuaalselt kliendist pakkudes täpselt sobivaid laenutingimusi analüüsides kliendi esitatud andmeid ja hinnates tema maksevõimet. Küsimuste tekkimisel on ettevõtte klientidel alati võimalus  pöörduda professionaalse konsultandi poole, nendega saate ühendust veebilehe väljatoodud kontaktide kaudu.

Võime julgelt väita, et Moneyzeni laenud Eestis pole mitte ainult lihtsad, vaid ka soodsad. Laenu võtate otse inimestelt, ilma et maksaksite suuri siduvaid intresse. Investorid leiavad siit ka häid võimalusi raha teenimiseks, investeerides oma vabasid vahendeid soodsate intressimääradega. Moneyzen portaal garanteerib nii laenuvõtjate, kui investorite huvide austamise.

 

Taotle laenu

Kontaktid

  • Moneyzen OÜ
  • Rävala pst 5, Tallinn 10143
  • +372 58 855 553 (Esm-Reedeni 09:00 — 17:00)
  • info@moneyzen.eu