• et
  • ru

Bondora

Bondora

Kas Eesti pangad keeldusid jälle kiirlaenu andmast?

See pole probleem, sest võite vajaliku laenusumma saamiseks alati Bondora poole pöörduda. Vastuse saamine võtab aega vaid 15-20 minutit.

Siin saate Eestis tarbimislaenu summas 500 kuni 10 000 eurot, laenu saate taotleda kasutades ühte teile sobivat sotsiaalvõrgustikku, näiteks Facebooki või Google’i konto kaudu.

Miks võtta Eestis laenu just bondora.ee -st?

Üks põhjustest miks paljud kliendid valivad  bondora.ee, eelistades seda teistele kontoritele – selleks on laenuavalduse vastuse kiire andmine.

Nõusoleku saamine toimub kõigest paari minutiga, mis on palju kiirem kui enamikes Eesti pankades. Klient saab samaaegselt valida mitme laenupakkumise vahel ja otsustada selle kasuks, mis talle kõige paremini sobib.

Teiseks põhjuseks, miks kliendid valivad Bondora, on suurte intresside ja varjatud tasude puudumine. Vaatamata sellele, et paljud pangad meelitavad kliente erinevate reklaamidega, pakub Bondora  tõeliselt soodsaid laenutingimusi, mis loomulikult olenevad laenusaaja krediidiajaloost ja finantsseisundist. Teisisõnu võite olla kindel selles, et ettevõte valib teie jaoks laenu, mida suudate õigeaegselt tagasi maksta.

Küsimustele, mis teile huvi pakuvad saate vastuse tehniline klienditoe teenuselt. Maksimaalne ooteaeg on 1 päev, kuid enamik vastuseid antakse kuni ühe tunni jooksul. Tugiteenus töötab 5 erinevad keeles – vene, inglise, hispaania, soome ja eesti.

Bondora töötab laenuturul legaalselt, sellepärast soovitavad paljud kliendid Bondorat  oma sõpradele ja tuttavatele.

Ühisrahastuse platvorm Bondora büroo poolt väljastatud laenude kogusumma on 149 miljonit 87 tuhat 75 eurot. Ettevõte on turul edukalt tegutsenud alates 2009 aastast. Klientide arv kokku on 335473 inimest.

Kuidas saada Bondorast laenu?

Eestis on Bondoras mistahes laenu saamine äärmiselt lihtne.  Selleks tuleb lihtsalt läbida kolm sammu.

Esimeses etapis peab klient end registreerima ja laenuavalduse täitma.

Miks on seda krediidiasutuses vaja? Vastus on üsna lihtne: esiteks on see Eesti seadusandlusest tulenev nõue ja teiseks pakub kliendi  isikuandmete kättesaadavus krediidiasutusele võimaluse teile andma kõige kasulikumat ja sobivat laenu, mis vastab kõigile teie vajadustele. Selle etapi läbimiseks ei tule teil midagi fenomenaalset tegema, täike lihtsalt ära lühike küsimustik, millele teil kulub kõigest  5 minutit.

Teises etapis valib klient pakkumise, mis talle kõige paremini sobib. Hinnates oma maksevõimet ja laenu vastavust oma vajadustele tuleb kliendil valida laenusumma, siis näeb ta koheselt oma igakuise makse suurust.

Bondora krediidifirmat eristatakse ausate intresside ja teiste laenutingimuste poolest ja mitte asjatult, sest neid puuduvad peidetud intressid ja komisjonitasud.

Viimaseks etapiks on laenusumma kättesaamine, selleks on kindlasti vaja läbida isikutuvastusprotsess. Selline identifitseerimine toimub ainult üks kord, pärast mida klient allkirjastab lepingu ja seejärel ootab raha üle kandmist kontole.

Mis puutub isikutuvastusse, siis see toimub Trustly kaudu. Käesoleva teenuse abil identifitseeritakse kliendi pangakonto, nii saab Bondora olla kindel, et kirja pandud pangakonto kuulub kliendile. Selleks pole vaja kulutada rohkem kui 1 minut. Samuti peaksite teadma, et Eestis laenu taotlemiseks tuleb teil esitada krediidiaruanne. Seda saate teha lihtsalt Instantori abil.

Bondora nõuded ja muud olulised punktid seoses Eesti kiirlaenudega

Bondora ühisrahastuse platvorm on pühendunud sellele, et pakkuda oma klientidele optimaalseid laenutingimusi, muutes oma teenused kõigile paremini kättesaadavaks. Samal ajal pole see organisatsioon unustanud vastutustundliku laenamise põhimõtteid ning esitab sellepärast  laenuvõtjatele teatavaid nõudmisi. Tänapäeval saavad Bondora laenutooteid tarbida Eesti, Soome ja Hispaania elanikud.

Taotluse esitamiseks ja eduka nõusoleku saamiseks peab kliendil kindlasti olema stabiilne töökoht, et tagada piisav sissetulek igakuiste maksete tasumiseks. Samuti peab laenutaotlejal olema ideaalne krediidiajalugu, puuduma probleemid võlgade tagasi maksmisega finantsasutusele, samuti ei tohi olla  hasartmängudega seonduvaid probleeme. Bondroa laen Eestis alates 18 eluaastast on täpselt see, mida paljud noored otsivad, sest ettevõte annab erinevalt teistest laenu juba 18-aastastele.

Kliendi analüüs ei võta kauem aega, kui 1 päev pärast mida tehakse talle laenupakkumine. Ja tuleb allkirjastada leping.

Laenu tagasimaksmiseks tuleb kliendil vajalikud summad vastavalt kindlaksmääratud tagasimakse graafikule kanda oma kontole.

Juhul kui laenutaotlus tühistatakse, kuvatakse kliendi kontol kuupäev, millal tal on võimalik uuesti taotlus esitada.  Kui laenuvõtja ei vasta eelpool nimetatud nõuetele, pole tal mõtet Bondorast laenu taotleda, sest avaldus lükatakse suure tõenäosusega tagasi.

Bondora krediidifirma üheks meeldivaks võimaluseks on refinantseerimine, mille abil saavad laenuvõtjad ühendada omavahel kõik laenud. Selle asemel, et teha makseid erinevatele laenuandjatele ja mõelda pidevalt sellele, et võite mõne makse unustada, on palju lihtsam need Bondora laenud ühendada. See on märkimisväärselt mugavam ja majanduslikust aspektist tasuvam, sest ettevõte on alati valmis oma klientidele pakkuma soodsaid intresse.

Laenul pole kasutuseesmärki,  mis  tähendab, et klient otsustab ise, millele saadud raha kulutada.  Samal ajal on klientidel olemas võimalus muuta laenude tagasimaksegraafikut kasutades „“b-secure“ teenuseid. Bondora laen, tähtajaga kuni 5 aastat summas 500 kuni 10 000 eurot – see, mida iga klient vajab. Saate laenu taotleda internetist, otse kodus. Puudub pikk ooteaeg  kinnituste saamisel, samuti pole vaja esitada suurt hulka dokumente – kõik on kiire ja lihtne.

 

Taotle laenu

Kontaktid:

  • Bondora AS
  • A. H. Tammsaare tee 47 Tallinn 11316, Eesti
  • Registrikood: 11483929
  • KMKR nr: EE101252401
  • E-post: klienditugi@bondora.com