• et
  • ru

Monefit

Teid huvitavad Eesti pakutavad krediidiliinid või kiirlaenud? Probleem on aga selleks, et  olete läbi vaadanud kõik Eestis antavad laenud ja nende tingimused ei sobi teile.

Olete kindlasti kõiki pakutavaid võimalusi kaalunud? Kuidas oleks Monefiti mobiilse krediidiliiniga summas kuni 3000 eurot? Seda saate kasutada mistahes vajaduste korral, maksate ainult selle krediidilimiidi eest, mida kasutasite? Krediidiliini kasutamise tähtaega määrab klient ise. Suurepärane idee! monefit laen

Monefit`i kohta

Monefiti kuulub Creditstar gruppi. Spetsialiseeruvad nad pankadevaheliste laenude pakkumisele. Turul olnud enam kui 10 aastat. Selle aja jooksul õnnestus grupil lihtsaimast turul osalejast areneda selle ala kõige kõrgtehnoloogilisemaks ettevõtteks pakkudes klientidele mitmeid mugavaid lahendusi.

Creditstar Grupp arvestab alati klientide huvidega ning ühendab need edukalt oma uusimate tehnoloogiliste saavutustega. Juba täna on selle grupi teenused kättesaadavad juba 175 miljonile inimesele. Grupp on spetsialiseerunud mitte ainult laenudele, vaid ka finantstehnoloogiatele.

Eestis väljastavad väikelaenud, mida väljastatakse sageli ilma palgatõendi või tagatiseta, on teatud puudustega, näiteks ei huvita neid kas laenusaaja kasutab laenu ja millises ulatuses ta seda teeb – intresse maksate igal juhul täie summa eest, mille laenasite. See meenutab oma tegevuse poolest pankasid, mis iga hinna eest oma osa võtavad. Monefiti krediidiliini abil saavutate teatud vabadustunde ega mõtle iga kuu kust raha võtta, et katta kogunenud intressid. Kui te ei kasuta krediidilimiiti – ei maksa te midagi. Valem on väga lihtne ning pole pealetükkiv.

Monefit`ist laenu taotlemine

Käesoleva toote suureks eeliseks teiste ees on see, et saate konto avada ja krediidisummat kasutada täiesti tasuta. Kontol puuduvad ka haldustasud. Samas tuleb Eestis teine kord sms kiirlaenu taotlemiseks palju aega kulutada. Krediidiliin vormistatakse väga lihtsalt ja kolmes etapis:

  1. Avalduse esitamine. Selleks tuleb külastada ametlikku Monefit’i veebilehte ja valida vajalik laenusumma. See võib olla kõigest 500 eurot, mis on kehtestatud sellise laenutoodete minimaalseks summaks või ulatuda kuni 3000 euroni. Kui seda summat suure krediidikoormuse tõttu kliendile ei võimaldata, pakub ettevõte väiksemat laenusummat, seda juhul kui laenu taotleja vastab kõikidele esitatavatele nõuetele. Pärast summa valimist saab nõustuda taotluse tingimustega ning ettevõte hakkab kliendi isiku tuvastama.
  2.  Isikliku krediidilimiidi suuruse määramine. Ettevõte Monefit järgib alati vastutustundliku laenamise põhimõtet, sest enne kliendile mistahes krediidilimiidi määramist tuleb ettevõttel omalt poolt veenduda, et inimene on võimeline seda laenu tagasi maksma. Praeguses etapis toimub kliendile krediidireitingu andmine ja talle seatakse isiklik krediidilimiit. Lisaks püüab ettevõte alati pakkuda mõistliku kompromissi. Selle asemel, et öelda klientidele ebapiisava sissetuleku tõttu ära pakuvad nad sellises summas väikelaenu, mis on vastavuses kliendi maksevõimega. Kui klient vastab kõigile laenu tagastamise nõuete võib Monefit kaaluda suurema krediidilimiidi pakkumist.
  3. Kliendi identifitseerimine. Vastavalt seadusele peavad kõik kliendid ennast Monefiti kontoris või Eesti Postkontoris identifitseerima. See protsess viiakse läbi ainult üks kord, juhised selle läbimiseks annab teile krediidiasutus.

Monefit`i laenutingimused

Ühtegi teist ilma konto väljavõtteta pakutavat või muud Eestis väljastavat väikelaenu ei saa mugavuse poolest tegelikult võrrelda Monefit`i krediidilimiidiga,  sest see on alati kliendi käsutuses ja ta saab seda vajaduse korral kasutada. See on ideaalne klientidele, kes hindavad kõige liikuvust ja mugavust. Monefiti krediidiliini avamise tingimused, millele klient peab  vastama:

  1. Peab olema Eesti kodanik või omama riigis alalist elamisluba.
  2. Potentsiaalse laenuvõtja vanus ei tohi olla alla 18 aasta. Sellepärast on Monetfiti krediidilimiit suurepärane lahendus neile, kes soovivad laenu juba 18-aastaselt.
  3. Kehtivate võlgnevuste puudumine vastavas registris

Krediidilimiiti saate taotleda iga päev 9.00- 21.00-ni. Vahendid krediteeritakse teie kontole 15 minuti jooksul pärast seda, kui ettevõte on laenutaotluse kohta positiivse otsuse langetanud. Lisaks on kliendil õigus taotleda täiendavat väikelaenu summas 50 eurot. Niipea kui klient valib talle vajaliku krediidilimiidi koostatakse talle igakuine maksegraafik ja ainult tema otsustab, kas tagastada laenu vastavalt minimaalsele maksegraafikule või tasuda täies mahus.

Kliendil on täielik õigus laen täielikult tagasi maksta. Käesoleva toote minimaalne makse, mis tuleb igakuiselt tasuda on – 8%, kuid mitte vähem kui 10 eurot. Samas on ettevõte alati avatud ka klientidele, kes erinevatel põhjusel pole võimelised igakuiseid makseid sooritama. Sellisel juhul tuleks pöörduda klienditeeninduse poole: 6 888 222 ja selgitama olukorda, see aitab leida mõlemale osapoolele sobiva lahenduse.

Taotle laenu

Kontaktid

  • Monefit Estonia OÜ
  • Aadress: Lõõtsa 5, 11415 Tallinn
  • Telefon:6 888 222
  • E-post: info@monefit.ee
  • E-P 9.00-21.00