• et
  • ru

Cooppank

CoopPank Tänase hetke seisuga pole mitte kõik krediidiasutused valmis andma 15 000 euro suurust tagatiseta laenu. Eesti kliendid võtaksid hea meelega laenu kinnisvara tagatisel, kuid paremini sobib paljudele inimestele siiski laen ilma konto väljavõtteta, sest tagatist kui sellist paljudel lihtsalt pole.

Coop panga lihtsad ja arusaadavad laenud

Ei tasu eeldada, et sellepärast tuleb teil oma unistustest loobuda, sest väikelaenud on Eestis saadaval summas 300-15000 eurot ja tagasimakse tähtajaga alates 6 kuni 72 kuuni, lisaks on  on Cooppank.ee valmis neid ka väljastama. Tänu lihtsale ja arusaadavale laenukalkulaatorile saab iga klient laenu igakuise kuumakse ise probleemideta välja arvutada. Selleks tuleb valida kõige sobivam laenusumma, pidades silmas ajal silmas oma reaalset igakuist maksukoormust.

Laenu saate taotleda Interneti teel, mis on kõige kiireim ja kasumlikum valik, samuti võite külastada ettevõtte esindust. Laenutaotlusele vastuse saamine ei võta palju aega – kõigest mõned minutid. Nõusoleku korral tuleb teil allkirjastada laenuleping. Seda saate teha ID-kaardi või Mobiil-ID abil. Lepingutasu on enamasti- 2% laenusummast ning minimaalselt 35 eurot. Lepingu haldamise eest maksab laenuvõtja iga kuu 1,5 eurot. Täiendavat tagatist ei nõuta. Nõuded Cooppank.ee-st laenu võtjatele.

Vaatamata asjaolule, et  Eestis 18-aastaselt veel laenu ei saa võite 21. eluaasta täitumisel tagavara plaaniks olla ka soodne väikelaen summas kuni 15 000 euroni. Loomulikult peab selle laenu taotlemiseks olema Eesti Vabariigi kodanik või omama elamisluba ning  sissetulekut vähemalt 280 eurot või rohkem. Maksimaalse tagatisega laenu saamine minimaalse sissetulekuga on vähe tõenäoline, kuid Cooppank üritab alati oma klientidega kompromissini jõuda.

Selleks, et pangal oleks võimalik kliendile vajaliku laenusummat laenata võivad nad pakkuda pikemat laenu tagasimakse perioodi, see vähendab igakuist maksekoormust märkimisväärselt. Lisaks võidakse teile taotlemiseks pakkuda väiksemat laenusummat, vms. Võimalusi on mitmeid

Samuti tuleb teil valmis olla selleks, et firma võib teilt paluda eelmise poole aasta konto väljavõtet. Selle saate kõige lihtsamini ja kiiremini oma internetipangast. Väljavõte tuleb saata postiga aadressil finants@cooppank.ee. Kõige lihtsaim saate laenutaotluse esitada Interneti kaudu, see võtab aega vaid paar minutit. Samuti võite pöörduda ettevõtte esindusse ja allkirjastada laenulepingu seal, selleks peate kaasa võtma ID-kaarti, passi või juhiloa.

Iseärasused Coop pangast laenu võtmisel

Lisaks kõigele muule on Cooppank`i väljastatud soodsaim väikelaen äärmiselt mugava tagasimaksega. Kõik, mida selle jaoks peate tegema, on sõlmima oma pangas, kus kontot omate, automaatne makseleping. Laenu edukaks tagastamiseks on nüüd lihtsalt vaja, et teil maksepäeval oleks kontol olemas vajalik summa. Kõik muu teeb süsteem ise. Võimaluse korral saate oma laenu tagasi maksta enne tähtaega ning firma ei võta teilt selle eest lisatasu.  Siinkohal on oluline mitte unustada krediidiasutusele vastavasisulise avaluse esitamist.  

Kui teil puudub võimalus Coop Panga kontoriga ühendust võtta, saate avalduse saata alati saata e-maili teel: finants@cooppank.ee.

Coop pank annab oma klientidele võimaluse ise tagasimakse kuupäev valida, näiteks vahemikus 5, 10, 15 või kuni 20 kuupäevani. Selline teenuse maksab kliendile 15 eurot, lisaks tuleb eelnevalt ka ettevõtte esindajaga vastavad detailide kokku leppida. Loomulikult on kliendil alati õigus maksepuhkusele, kui ta enne seda on alati oma maksed õigeaegselt sooritanud. Igaüks meist võib sattuda ettenägematutesse olukordadesse ja Cooppank on sellest samuti teadlik.

Maksepuhkuse pikkus oleneb laenuvõtja suutlikkusest ja vajadustest. Lõpliku otsuse selles küsimuses teeb krediidiettevõte. Seevastu maksete edasi lükkamist ettevõte ei soovita, see võib kliendi maksedistsipliini häirida, lisaks on selle eest  rääkimata asjaolust, et selle eest tulem maksta trahvi. Ettevõtte poolt saadetava sms-teate eest peab tasuma täiendavad 5 eurot.

Kui klient ei saa etteantud kuupäeval oma igakuist tagastada on soovitatav pöörduda Cooppanki poole, kus spetsialistid aitavad sellisele olukorrale mõlemale poolele sobiva lahenduse leida. Kui sellised tagatiseta väikelaenud pole see, mida teie vajate, siis tõenäoliselt olete huvitatud cooppank.ee koostööpartnerite poolt pakutavatest teenustest nagu autolaen, reisilaen ja soodsate tingimustega remondilaen.  

Taotle laenu

Kontaktid

  • Coop Pank AS
  • Aadress: Narva mnt 4, 15014 Tallinn
  • Esm-Reedeni: 9:00 – 17:30
  • Теlefon: 669 0966
  • E-post: klienditugi@cooppank.ee