• et
  • ru

Omaraha

omaraha

Ükskõik milline inimene võib teile öelda, et mitte kõik pankade poolt pakutavad laenud ei ole  tegelikult lõplikult kasumlikud, sest mitte kõik raha investeerimise viisid ei anna investorile soovitud kasumit.

Mida sellisel juhul teha? Tuleb investeerida mõistlikult, samuti tuleks võtta arukalt ka laenu ühe või teise vajaduse rahuldamiseks.  Omaraha pakub kiirlaenusid ja väikelaenusid Eestis soodsate intressidega. Laenusumma jäävad vahemikku 50-10 000 eurot ning nende intressimääraks on 12% aastas, pakutava laenu tähtaeg on kuni 5 aastat.

Tänu mugavale kalkulaatorile on teil vaja teha üks klikk, et saada teada, kui palju tuleb igakuiselt teatud laenusumma eest maksta. See võimaldab teil krediidikoormust arvutada.

Eesti väikelaenud võivad olla väga tulusad, kui need ei sunni kliente üle maksma. Kuid ainult siis, kui võtate sellise laenu krediidifirma Omaraha kontoris.

Erinevalt paljudest pankadest, kus pannakse klient nõustuma ainult nende poolt pakutavate tingimustega, saate käesolevas portaalis valida parimad laenutingimused mitme seast, mida teile Omarahas pakutakse.

Kui mitte ükski olemasolevatest laenupakkumistest teile ei sobi, võite alati oma soovi nimekirja jätta, kui leitakse teie parameetritele vastav lahendus, sisestatakse see automaatselt ning raha edastatakse teie virtuaalsele kontole.

Eestis on teil alati võimalus võtta laenu ka auto tagatisel ja Omaraha aitab teid sellega. Samal ajal saate tagatiseks olevat sõidukit edasi kasutada kogu laenuperioodi jooksul ning ilma igasuguste piiranguteta.

Miks on just Omaraha parim valik?

Omaraha pole kaugelt ainus Eesti ühisrahastus platvorm, mis on valmis teie oma teenuseid pakkuma. Kuid paljud kasutajad valivad just selle ning selle põhjused on järgnevad:

  1. Suur mugavus. Võite Eestis kuni 10 000 eurot laenu saada olles kodus oma arvuti taga või näiteks isegi diivanilt tõusmata.
  2. Soodsad laenutingimused. Tänu sellele, et saate laenu võtta portaali kaudu mitte pangast, vaid erainvestoritelt, ei tule teil maksta kõrgeid intresse ega lisatasusid, ilma milleta pank teile Eestis tavaliselt laenu ei paku. Sellepärast on kõik Omaraha tingimused 100% läbipaistvad ja arusaadavad
  3. Saate korraga mitu laenupakkumist, seejärel väida neist enda jaoks parima välja, te ei pea nõustuma nende tingimustega, mida mõni teine finantsasutus teile pakub.
  4. Teil on võimalus Eestis mitte ainult kiiresti laenu saada, vaid teha seda ilma tagatiseta, samuti saate vabasid vahendeid ise soodsate intressimääradega investeerida,  saades selle eest  lisatasu.
  5. Kõigest 3 lihtsat sammu – ja saate raha oma kontole. Registreerimiseks ja laenu taotlemiseks ei ole vaja raisata oma aega ega sisestada suurt kogust andmeid. Kõik toimub kolme lihtsa sammuga: registreerige ja edastage kontaktandmed, läbige tuvastamine ning seejärel esitage laenutaotlus. Nõustumine protsess võtab kõigest paar minutit, raha kantakse teie kontole.

Omaraha laenud Eestis – olulised momendid

Kõik Eestis antavad laenud saab jagada mitmesse gruppi.

  • Esimene grupp on lühiajalised laenud, mis tuleb tagastada pärast 30, 60 või 90 päeva möödumist nende välja maksmisest.
  • Teine grupp on Eesti pikaajalised laenud. Need on väljastatud 6 kuni 60 kuuks, laenusaaja maksab laenu igakuiselt vastavalt maksegraafikule ja võrdsete osamaksetena.

Enne kui võtate vastu otsuse Eestis laenu anda või selle tingimustest keelduda, arvutab portaal teile kui laenusaajale reitingu võttes arvesse palka, töökohaandmeid, perekonnaseisu, isiklikku vara ning rikkumisi maksete kohta krediidiregistris.

Mida Kõrgem on laenuvõtja reiting, seda suuremad on võimalused saada laenu.

Minimaalne reiting laenuvõtjale, millega on portaal valmis laenu andmist kaaluma, on 600. Kui see reiting on madalam, siis portaal keeldub sellise kliendi teenimisest.

Selleks, et koguda reitingut vähemalt 700 punkti piisab sellest, kui teil puuduvad minevikus laenude võlgnevused.  Kui laenuvõtja esitab portaali poolt nõutavad ning õiged andmed, suurendab selle reitingut 800-900-ni.

Igakuise korraliku teenistuse olemasolu, mis on piisav igakuiste makse tegemiseks, samuti stabiilne töökoht ja laenusaaja reiting tõuseb 1000-ni.

Laenu igakuise tagasimaksmise tegemiseks piisab selle kandmisest isiklikule virtuaalkontole,  samal ajal peab laenuvõtja ise jälgima, et tema virtuaalse kontol on piisavalt raha järgmiseks laenu osamakse tagastamiseks.

Kui kliendil on makseraskused, on portaal alati valmis vastu tulema, arutades läbi võimalikud väljapääsud rasketest olukordadest.

Nõuded laenuvõtjatele on üsna tavalised:

  • Eestis elamine või alalise elamisloa omamine;
  • Mobiiltelefoni, e-posti kättesaadavus;
  • pangas avatud konto;
  • laitmatu krediidiajalugu;
  • stabiilne palga laekumine

Käesoleva ettevõtte eripäraks on ettevõtetele ja klientidele pakutavad huvitavad eripakkumised. Iga kuu lõpus maksab see ettevõte oma klientidele 500 eurot ja selleks on vaja lihtsalt tellida Omaraha uudiskiri. Igal kuul tühistab ettevõte ühe laenuvõtja laenudest, mis on üsna atraktiivne pakkumine.

Saada laenu

Kontaktid:

OÜ Omaraha

Posti 30, Haapsalu 90504,

reg.nr. 12045597

E-mail : info@omaraha.ee