• et
  • ru

Bestcredit

BestCredit.ee

Finantsraskused võivad esile kerkida kõige halvemal hetkel, näiteks kui järgmise palgani on jäänud rohkem kui nädal. Sõpradelt ja sugulastelt raha laenata pole võimalik. Mida siis sellises olukorras teha? Usaldage oma finantsprobleemide lahendamine ettevõttele bestcredit.

Kuidas saada Eestis bestcredit väikelaenu juba täna?

Lisaks sellele väljastatakse Eestis väikelaen kõigest 30 minutiga. Väikelaenu iseärasuseks on range maksegraafiku puudumine. Kliendil on alati võimalik lepingu tingimusi muuta, mis on piisavalt paindlik, et vastavata vajadustele ja rahalistele võimetele. Väikelaenu avaldust on võimalik teha 24-tundi ööpäevas, kuid on oluline meeles pidada, et taotlusele positiivse vastuse saamiseks peab kliendil olema püsiv sissetulekuallikas.

Kui klient taotleb laenu esimest korda, tuleb läbida ka isikutuvastuse protsess.  Avalduse esitamine  on väga mugav, selleks tuleb lihtsalt minna ettevõtte veebilehele või kasutada sobivat mobiilirakendust. Laenusid väljastatakse summas 200-5000 eurot tähtajaga kuni 5 aastat. Eestis väikelaenu tingimuste kohaselt on bestcredit kliendil võimalik taotleda täiendavat laenu.

Oluline on mõista, et käesolev firma on aastaid turul tegutsenud, pakkudes oma klientidele ainult kvaliteetset ja kõrgetasemelist teenust. Ettevõte ei anna laenu kõigile soovijatele, mis tähendab, et nad kontrollivad alati laenusaaja maksejõulisust. Sellepärast on oluline avaldusse märkida ainult asjakohased andmed. Taotluse vormistamine võtab aega paar minutit.

Selleks, et saada bestcredit väikelaenu tuleb läbida vaid 4 sammu.

  • Esimese sammuna tuleb kliendil registreerida end ettevõtte veebilehel, märkides kõik vajalikud andmed.
  • Teises sammuna valib ta vajamineva laenu. Bestcredit Eesti väikelaenu antakse soodsatel tingimustel ning kliendi sissemakse suurus oleneb suurel määral valitud laenusummast ja tähtajast. Oluline on mõista, et ettevõte võib kliendile pärast tema krediidivõime hindamist pakkuda individuaalseid tingimusi.
  • Kolmanda sammuna täidab klient avalduse. Just selles etapis tekib tihti mitmesuguseid küsimusi, millega võib alati kiire vastuse saamiseks spetsialistide poole pöörduda.  Neljas samm on raha kontole saamine. Kui laenuotsus on positiivne, teatab ettevõte sellest kliendile e-maili või SMS-i teel

Teist bestcredit.ee Eestis pakutavad laenud

Bestcredit pakub Eestis lisaks väikelaenudele oma klientidele ka muid laene.

Eelkõige laenu kinnisvara tagatisel, tagatisega laenu, auto tagatisel laenu ja turismilaenu. Ettevõtte poolt väljastatav kinnisvara tagatisel laen on loodud tõsisteks kulutusteks, eelkõige korteri remontimiseks, kallite kodumasinate ostmiseks, jne.

Oluline on mõista, et see laen eeldab notaritasude maksmist, kulutuste tegemist tagatise kindlustamiseks ning riigilõivu maksmist hüpoteegi taotlemise eest. Laenu antakse kogusummas 2000 eurot ning kuni 15-aastaks. Intress 13,9% aastas, laenu maksimaalne suurus on kuni 75% tagatise turuväärtusest.

Auto tagatisel laen väljastatakse Eestis ainult sõiduki omanikule, samas ajal jääb auto laenusaaja kasutusse, kuid  kuni kõigi kohustused tagastamiseni, jääb see registris endiselt laenufirma bestcredit nimele. Sellise laenu intressimäär algab 3% kuus ehk 36% aastas. Laenulepingu kehtivusaja lõppedes ei tohi tagatiselt olnud auto olla vanem, kui 10 aastat. Lisaks sellele peab laenusaaja lepingu sõlmimise tasuna maksma ühe protsendi laenusummast, kuid mitte vähem kui 50 eurot. Laenu maksimaalne summa, millele klient sellel laenutoote puhul võib tugineda, ei tohi ületada 80% tagatise turuväärtusest.

Sellelt Eesti firmast on võimalik ka väikelaenu saada alates 18-eluaastasest, kuid laenutaotlusele eduka vastuse saamiseks peab kliendil olema püsiva sissetulekuallikas. Kui kliendil tekib mistahes mingeid probleeme igakuiste laenu osamaksete tasumisega tuleb laenu pikendamiseks ettevõttega ühendust võtta. Samuti on kliendil 14 päeva jooksul alates laenulepingu sõlmimise hetkest õigus sellest taganeda tagastades ettevõttele raha ja vastavasisulise avalduse.

Lisaks sellele on ettevõttel bestcredit huvitav innovatsioon “püsiklient pluss” staatus. See staatus antaks ettevõtte parimatele klientidele ja võimaldab teil valida isikliku krediidilimiidi ning kasutada täiendavaid laene. Staatuse saamiseks on kohustuslik esitada oma krediidiajalugu. Samuti on kontoga tehingute tegemiseks ja selle kohta info vaatamiseks soovitatav installeerida Android-i ja iPhone-i jaoks mobiilirakendus.

Ettevõtte bestcredit asutati 2012 aastal ning peaaegu kõigil selle töötajatel on finantssektoris kümneaastane kogemus. Ettevõtte peamiseks ülesandeks on olla oma klientidele ja finantspartneritele kõige mugavam laenuandja, pakkudes parima kvaliteediga teenuseid, mis on 100% kooskõlas klientide ootustega.

Lisaks on ettevõte välja töötanud klienditeeninduse sisestandardid, mida iga töötaja peab järgima.  Üldiselt võib ettevõtet bestcredit pidada vastutustundlikuks, usaldusväärseks ja ennast tõestanud krediidiandjaks, keda saate usaldada. Oga klient leiab siit oma eelised ja just sellised teenused, mida naid vaja.

LAENU TAOTLEMA

Kontaktid

  • BestCredit OÜ
  • Telefon: +372 6789000
  • E-mail: info@bestcredit.ee
  • Tartu mnt 25-21, Tallinn
  • Esm-Reedeni: 09.00 — 21.00, Laup-Pühap: 10.00 — 18.00