• et
  • ru

Mogo

mogo кредит под залог авто

Igal aastal muutuvad auto tagatisel laenud Eesti elanike seas üha populaarsemateks. See on väga lihtsasti selgitatav – kui tagatiseks sobib sõiduk on laenuvõtja võimalused vajalikku laenusummat saada märkimisväärselt paremad. Samal ajal saab laenuvõtja ise vabalt autot ilma piiranguteta edasi kasutada.

Laenutoodet nagu laen auto tagatisel väljastavad krediidiasutused kõige rohkem erinevamate tingimustega. Kui teha ettevõtte valik läbimõtlematult, on teil oht kokku puutuda tõsiste finantsprobleemidega ning maksta sellisele laenule palju peale.

Selleks, et mitte riskida, peaksite usaldama sellist ettevõtet, mida peetakse üheks käesoleva turusegmendi liidriks – selleks on Mogo.

Miks võtta Mogo auto tagatisel laenu – on see kasulik?

Tasub öelda, et käesolev krediidiasutus pole kaugeltki algaja, ettevõte pakub kõrge kvaliteediga laenuteenuseid juba alates 2013 aastast.  Firmal on olemas kõik vajalikud litsentsid laenude väljaandmiseks ning seda peetakse õigustatult üheks riiki juhtivaks laenuandjaks, eriti mis puutub auto tagatisel laenudesse.

Käesolev krediidiorganisatsioon teenindab edukalt nii juriidilisi kliente, kui ka eraisikuid, püüdes pakkuda igale kliendile võimalikult soodsaid koostöövõimalusi. Ettevõte vaatab iga laenutaotluse läbi individuaalselt, püüdes nii kliendile pakkuda tema jaoks kõige paremini sobivaid tingimusi.

Auto tagatisel laenu taotlemine käib väga kiiresti ja lihtsalt, klient ei pea selleks kulutama palju aega ega jõudu.  Samas saadakse laenuandjalt individuaalne pakkumine 30 minuti jooksul.   Kliendil on võimalik leping allkirjastada nii elektrooniliselt või pöördudes ettevõtte esindustesse Tartus, Pärnus või Tallinnas.

Laenuteenus nimega “auto tagatisel laen” ei tähenda üldse seda, et käesolevat laenu tagatiseks on vaid tavaline sõiduauto. Üheks selle ettevõtte eelisteks on võimalus pakkuda tagatiseks sõiduautosid, veoautosid kui ka mootorrattaid, motorollereid, paate, traktoreid ja teisi sõidukeid.

Ettevõtte teiseks ​​eeliseks on kiire laenutaotlustele vastuse andmine, seega saab klienti oma auto tagatisel laenu kätte juba samal päeval. Samas ei tule sõlmida KASKO lepingut ega tellida auto hindamist.

Loomulikult võivad kõik ettevõtte kliendid arvestada krediidispetsialistide toetusega ja individuaalse lähenemisega.

Auto tagatisel laenu tingimused Mogos

Olete ilmselt juba mõistnud, et koostöö Mogoga on õige otsus, järele on jäänud vaid ettevõtte poolt laenu auto tagatisel tingimused pisut põhjalikumalt üle vaadata.

Nagu juba varem ütlesime, võib tagatiseks olla mistahes sõiduk, mitte ainult sõiduautoga. Samal Ettevõtte oluliseks eeliseks on võimalus pakkuda laenu summas, mis ulatub auto täieliku turuväärtuseni (100%).

Maksimaalne laenusumma, millega klient võib arvestada on 10 000 eurot, minimaalne laenusumma on kõigest 500 eurot.

Laenu tähtajaks on  6 kuni 84 kuud. Sellisel juhul ei tule kliendil ise makstavat intressi arvutada.

Piisavalt kõigest vajaliku laenu ja selle tähtaja välja valimisest ettevõtte veebilehel, mille järel süsteem arvutab ligikaudse kuumakse ja kliendil on võimalik saada maksegraafik, mis aitab tal igakuise makse suurust paremini mõista.

Mogoga auto tagatisel laenu taotlemise protsess

Moga auto tagatisel laenu väljastamise protsess on väga lihtne ja koosneb neljast etapist:

  1. Klient esitab laenutaotluse.
  2. Ettevõtte krediidispetsialistid vaatavad selle taotluse läbi hinnates, milliseid tingimusi suudavad nad v kliendile pakkuda ning võtavad seejärel kliendiga ühendust.
  3. Klient otsustab, kas ettevõtte pakutud tingimused sobivad talle või mitte. Positiivse otsuse korral sõlmib ta lepingu ja vormistab oma sõiduki Mogo nimele.
  4. Juhul, kui eelmised etapid said edukalt läbitud saab klient raha enda arvele ja hakkab igakuiselt laenu osamakseid tagasi maksma. Samas saab ta kogu laenuperioodi vältel kasutada oma autod ettenähtud eesmärgil ja ilma piiranguteta edasi.
 Mis puutub ettevõtte klientidele esitatavatesse nõuetesse edukaks auto tagatisel laenu saamiseks, siis peab klient olema Eesti Vabariigi kodanik või omama alalist elamisluba, peab olema 18-aastane ja kindlasti peab tal olema alaline sissetulekuallikas. Lisaks on oluline ka laenutaotleja krediidiajalugu. Parem on, kui selles puuduksid rikkumised. 

Üldiselt väärib märkimist, et ettevõte Mogo võimaldab oma klientidel autoomanikuks saada või sõiduki tagatisel laenu võtta väga soodsatel tingimustel, mis on palju kasumlikumad kui teistel firmadel. Mis puudutab laenuandja mainet, siis see on laitmatu. Ettevõte ise on tegutsenud juba alates 2013 aastast ning on selle aja jooksul saanud juba olemasolevatelt klientidelt palju positiivset tagasisidet.

LAENU TAOTLEMA

Kontaktid

  • Mogo OÜ
  • Pärnu mnt 148, Tallinn, 11317
  • +372 6 888 200 (Esm-Reede 09:00 — 18:00)
  • info@mogo.ee