• et
  • ru

Autoraha

Credit24 ettevõte Autoraha on üks Eesti turu lühiajaliste tarbimislaenude liidritest. Ettevõtte laenu võtjad võivad saada vajamineva rahasumma mitte ainult hetkevajaduste katmiseks, vaid ka soodsatel tingimustel auto ostmiseks.

autoraha автокредит

Miks just Autoraha või Credit24?

Loomulikult saavad auto ostmiseks laenu pakkuda ka teised ettevõtted, kuid mitte kõik neist ei  pakuvad laenu võtmiseks tõeliselt soodsaid tingimusi, lisaks sellele pole kõikidel ettevõtetel ka nii ideaalset mainet nagu Credit24 ettevõttel Autoraha.

Eesti laenuturul töötab ettevõte juba üle aasta, mitte ainult klientidele oma teenuseid pakkudes, vaid ka mitmesugustes sotsiaalprojektides. Viimased 6 aastat järjest on laenuandja saanud klientidelt kõige soodsamaid arvustusi, kes rõhutavad teenuse kvaliteedile ja ettevõtte poolt pakutavate teenuste paindlikkusele.

Praeguseks on Eestis enam, kui 120 000 klienti, kes on Autorahaga koostööd teinud.

Ettevõte tuleb oma klientidele alati vastu ning on valmis vastama kõigile küsimustele, lisaks on laenu taotlemine on väga lihtne protsess, mis on teostatav vaid mõne minutiga. Selleks pole vaja edastada laenuga mitteseonduvaid konfidentsiaalseid andmeid.

AutoRaha krediidilimiit auto ostmiseks

Erinevalt teistest krediidiandjatest, mis pakuvad laenuvõtjatele auto ostmiseks raha tingimustel, et  kliendid hakkavad maksma intressi kogu laenult, pakub Autoraha teistsugust lahendust – selleks on krediidikonto, mida kliendid saavad vastavalt oma vajadustele. Kui kliendil pole vaja maksimaalset summat 4 000 eurot võib kasutada ainult osa rahast ja intressidelt palju kokku hoida.

Tänu paindlikule tagasimaksegraafikule saavad on klientidel võimalik mitte ainult raha säästa, vaid neil on ka võimalus oma eelarvet jaotada. Selle laenutoodete veel üheks eeliseks on ainult ühe avalduse esitamise vajadus pärast mida saate raha kasutada mistahes eesmärgil, mitte ainult auto ostmiseks. Minimaalne laenusumma on 50 eurot. Raha kantakse kliendi kontole 15 minuti jooksul pärast taotluse esitamist.

Laenuandja tegeleb laenutaotluse kaalutlemisega vastutustundlikult ning pakub klientidele nende vajadustele vastavaid individuaalseid tingimusi. Kui kliendil pole kogu krediidilimiiti vaja, võib ülejäänu reservi jätta,  tasudes intresse ainult kasutatud vahendite pealt.

Laenu tähtajad jäävad vahemikku 3 kuni 60 kuud. Kui klient on esialgse laenu tagasi maksnud, ei pea ta enam edaspidiseks laenamiseks krediidiasutusega ühendust võtma, sest ta saab laenu uuesti kasutada. Lisaks sellele, kui klient ei kasuta rahalisi vahendeid, ei võeta ka laenuintressi.

  

Klient saab laenu tagasimakse tähtaja lähenedes tasuta SMS-teate, samas kui mitmed teised krediidifirmad tahavad selle eest lisatasu.

Peamised nõuded kliendile

Enne autolaenu taotluse esitamist tuleb kliendil esmalt veenduda, et ta vastab kõigile krediidiasutuse nõuetele.

Käesolevad nõuded ei erine enamike teiste laenupakkuvate ettevõtetest nõuetest, kuid ka siin on mõned nüansid. Ajal, mis paljud laenuandjad väljastavad laenusid alates 21. eluaastast, on Autoraha valmis üle vaatama ka 18-aastastele klientide laenuavaldused.

Üle vaadatakse nende klientide taotlused, kes on Eesti kodanikud või kellel on alaline elamisluba. Laenuvõtjad võivad esitada ka krediidilimiidi taotluse, mis arvestab nende enda rahavoogudega. Just nii on märgitud ettevõtte veebisaidil.

Lihtsalt öeldes tähendab see igakuiste kohustuste täitmiseks stabiilse ja piisava sissetuleku olemasolu, tähtaja ületanud võlgade puudumist ja probleemivaba krediidiajalugu. Lisaks peab laenuvõtjal olema isiklik mobiiltelefoni number, samuti e-post ja pangas arvelduskonto. Kliendid saavad taotleda krediidilimiiti mistahes ajal, isegi öösel, raha edastatakse kontole vahemikus 8.00-10.00.

Üldiselt võib öelda, et Autoraha krediidilimiidil rohkem eeliseid kui puuduseid. See on väga paindlik, ning vahel võib suurte ostude nagu näiteks auto ostmisel olla piisavaks summaks ka 4 000 eurot.

LAENU TAOTLEMA

Kontaktid

  • IPF Digital Estonia OÜ
  • Aadress: Lõõtsa 8A (VIII korrus), 11415, Tallinn
  • Esm-Pühap: 8:00 — 22:00
  • Telefon 1324
  • E-mail: klienditeenindus@credit24.ee